Marks Bostad trycker snygga kökshanddukar!

posted in: Allmänt, Kökshanddukar | 0

En kökshandduk är ofta en utomordentligt bra profilprodukt. Den hänger alltid framme och med en snyggt designad handduk är det något som verkligen kan höja ett kök. Marks Bostads gav oss förtroendet att trycka upp kökshanddukar åt dem. Kanonsnyggt resultat tycker vi, eller vad säger ni? Som vanligt vill vi gärna poängtera vilken hög detaljrikedom man kan få i denna typ av tryck, trots att det är ett relativt ojämt material man trycker på – i detta fall vår standard-handduk som är en blandning av linne och bomull.

Vill ni också beställa handdukar till ert företag eller förening – gå då in och skicka in en offertförfrågan till oss!

Här är två bilder på kökshandduken:
Kökshandduk åt Marks Bostads Kökshandduk inzoomad åt Marks Bostads