Djurens Rätt trycker upp kökshanddukar

posted in: Kökshanddukar | 0

Vi fick nyligen förtroendet att trycka upp en kökshandduk åt organisationen Djurens Rätt, en organisation som kämpar för djurrätt och djuskydd. Det blev en fantastiskt fin handduk som vi tror att både vi och kunden är väldigt nöjda med. Vi bifogar två bilder – en som visar hela handduken och en som är en in-zoomning så att man ser vilka fina detaljer som finns i trycket. Ni ser att det trots ett relativt ojämt material (i detta fall en 100% linne-handduk) ändå är möjligt att trycka väldigt fina detaljer med mycket gott resultat.

Vi vill i övrigt även påpeka att vi inte representerar Djurens Rätt (eller någon annan organisationen heller för den delen). Syftet med denna inlaga är bara att lyfta fram en väldigt snyggt designad kökshandduk!

Väl mött!

Snygg kökshandduk åt Djurens Rätt på två bilder:
Kökshandduk åt Djurens Rätt Kökshandduk åt Djurens Rätt - inzoomad