Ryttarinspiration trycker snygga handdukar

Vi har nyss tryckt upp ett gäng kökshanddukar till Ryttarinspiration. Besök gärna hemsidan där ni hittar en hel del ryttarrelaterat. Ni kan till exempel lyssna på inspirerande Spotify-listor, köpa peppande armband, lyssna på utdrag ur föreläsningar och mycket mera. Det märks att Johanna som driver sidan verkligen brinner för det hon gör. Om ni är intresserade så ska ni självklart boka in en föreläsning 🙂

Och handdukarna då? Jodå, vi tycker att de blev kanonbra! Här ser ni resultatet:

 

Liten handduk med tryck Liten handduk med tryck

God Jul!

Efter en hektisk höst så tar vi på Reklamhandduken en (tycker vi själva) välförtjänt paus. Innan vi checkar ut vill vi så klart passa på att önska er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Vi öppnar igen direkt efter nyår och kommer fortfarande svara på e-mail i mellandagarna, eventuellt dock med aningen längre svarstid än normalt.

Reklamhandduken nu på Tumblr

Det gäller ju att hänga med i social medier.

Reklamhandduken har därför tagit steget och gått med i Tumblr. För er som inte känner till det är det lite av en blandning mellan Facebook / en klassisk blogg / Twitter. Det kommer göra det lite enklare för oss att lägga upp bilder, texter och ”gilla” saker som vi tycker är snyggt. Framförallt kommer vi att försöka använda konto för att lägga upp bilder på handdukar som vi tryckt upp och som vi tycker är är lite extra snygga. Självklart kommer vi dock posta dem här också, Tumblr är ett komplement och ytterligare en yta för oss att syna och synas på!

Ni hittar oss på: Reklamhandduken på Tumblr

Gå gärna in och följ oss! Väl mött!

Virserums konsthall trycker upp kökshandduk

Virserums Konsthall tryckte upp handdukar i 100 procent linne. Vi tycker att den blev väldigt fin. Som ni kan se på bilderna så blir trycket väldigt exakt på handduken, trots dess relativt ojämna yta. Skillnaden färgmässigt mellan en linnehandduk och en handduk i blandat bomull och linne är det en del som undrar över. Svaret är att en ren linnehandduk blir lite mattare i sin färg medan den blandade handduken är mer klarvit.

Vi tycker att handduken blev supersnygg och hoppas att den kommer att pryda många hem framöver!

Bilder på handdukarna:

Linnehandduk liggande Linnehandduk stående

Snygg badhandduk

Vi fick förtroendet att trycka upp ett rejält gäng bandhanddukar till en stor gymnastikförening i Stockholms-trakten. Resultatet blev i våra ögon mycket snyggt och medlemmarna kommer framöver kunna duscha och bada i trygg förvissning om att de efteråt kan torka sig med favoritklubbens handduk i velour!

Vi får en del förfrågningar från föreningar och klubbar som ofta skall sälja handdukar för att samla ihop pengar till en resa till en cup. Handdukar är ju något som de allra flesta har behov av och det är ju alltid roligt att kunna stötta ens egen klubb!

badhanduk-i-profil

Djurens Rätt trycker upp kökshanddukar

Vi fick nyligen förtroendet att trycka upp en kökshandduk åt organisationen Djurens Rätt, en organisation som kämpar för djurrätt och djuskydd. Det blev en fantastiskt fin handduk som vi tror att både vi och kunden är väldigt nöjda med. Vi bifogar två bilder – en som visar hela handduken och en som är en in-zoomning så att man ser vilka fina detaljer som finns i trycket. Ni ser att det trots ett relativt ojämt material (i detta fall en 100% linne-handduk) ändå är möjligt att trycka väldigt fina detaljer med mycket gott resultat.

Vi vill i övrigt även påpeka att vi inte representerar Djurens Rätt (eller någon annan organisationen heller för den delen). Syftet med denna inlaga är bara att lyfta fram en väldigt snyggt designad kökshandduk!

Väl mött!

Snygg kökshandduk åt Djurens Rätt på två bilder:
Kökshandduk åt Djurens Rätt Kökshandduk åt Djurens Rätt - inzoomad

Marks Bostad trycker snygga kökshanddukar!

En kökshandduk är ofta en utomordentligt bra profilprodukt. Den hänger alltid framme och med en snyggt designad handduk är det något som verkligen kan höja ett kök. Marks Bostads gav oss förtroendet att trycka upp kökshanddukar åt dem. Kanonsnyggt resultat tycker vi, eller vad säger ni? Som vanligt vill vi gärna poängtera vilken hög detaljrikedom man kan få i denna typ av tryck, trots att det är ett relativt ojämt material man trycker på – i detta fall vår standard-handduk som är en blandning av linne och bomull.

Vill ni också beställa handdukar till ert företag eller förening – gå då in och skicka in en offertförfrågan till oss!

Här är två bilder på kökshandduken:
Kökshandduk åt Marks Bostads Kökshandduk inzoomad åt Marks Bostads

Fabriken är igång efter sommarsemestern

Vi är nu tillbaka efter sommarsemester och det är full fart med ett antal ordrar som kommit in under sommaren. Det känns så klart superkul och är ett tecken på att vi har ett bra erbjudande som många är intresserade av! Vi vill även gärna trycka lite på våra systersiter www.reklamtrasan.se och www.supportergrossisten.se. De erbjuder disktrasor med tryck, respektive ett bra erbjudande för idrottsföreningar!